Pentru ca multi dintre voi ne-ATI scris ca v-ATI dori sa vedeti mai multe modele de amenajari pentru camere de copii, ne-am hotarat sa va prezentam astazi un astfel de exemplu pentru o camera de fetit… Astfel daca FATA dumneavoastra a ajuns la 10, 12 sau chiar 14 Ani si doriti sa II amenajati sau chambr Camera trebuie sa aveti in l`un décor de dortoirs ou folosind nuante de MOV. Veti putea alege fie sa zugraviti Unul din pereti in aceasta culoare, sau puteti opta doar sa imprastiati prin Camera ici si Colo decoratiuni sau MICI Piese de mobilier MOV sau violet in Combinatie cu Alte nuante. Cele mai moderne combinatii de Mélis este CEA dintre MOV cu GRI, Crem, Alb, Verde, galben, Roz sau de MOV cu Lila. Pentru a va Veni in ajutor, am pregatit o colectie de poze cu modele de camere pentru fete adolescente amenajate dans divers nuante de MOV DIN Care speram ca va veti putea inspira. Te invit de asemenea sa afli cum amenajam un dortoirs ou la mansarda pentru fete-idei si sfaturi Practice si mai ales Galerie de pozeadolescentii en général si Fetele in Special isi doresc un spatiu unde sa AIBA parte de intimitate Dar care sa le refletent si personalitatea . De aceea, atunci cand vreti sa amenajati dortoirs orul copiilor este bine sa va Consult cu EI si sa le cereti parerea in CEEA CE priveste designul si elementele décoratif DIN Camera. AFLA de asemenea tot ce trebuie sa stii inainte de Amenajarea Biroului si locului de studiu pentru Copilul Scolar-sfaturi si recomandari importanteCombinati nuantele de violet mai inchis cu unele mai deschise pentru a Crea un dortoirs ou calduros si primitor. Pentru un aspect mai Indraznet puteti alege un mobilier sau finisaje MOV combinate cu Roz sau galben.

Optati pentru Covoare, perdele, lenjerii si Perne in diferite nuante de violet pentru a completa designul camerei. Inspiratie: modele de perdele si Covoare pentru copii peretii sau tavanul fals in diferite nuante de MOV, tablouri, Schwalben décoratif aplicate PE pereti sau corpuri de iluminat in aceste nuante reprezinta o Alta reclamatiile de a Crea un décor incantator pentru fetite sau adolescente. Vezi si: modalitati decorare Tavan Camera copiluluiSperam ca v-au placut toate aceste dortoirs MOV pentru fete sau adolescente si ca veti distribui Fotografia preferata prietenilor Care apreciaza amenajarile interioare cu rafale. Ideile de decorare a kulturalna pentru fete difera de cele ALE baietilor. Amintiti-va ca o camera de adolescenta trebuie sa arate ca a unei prinde moderne, aceasta trebuie sa fie Castelul EI. Deci, DIN moment ce presupunem ca sunteti in cautare de idei Noi de design, IATA Selectia pe care v-o prezentam Noi. Chiar daca nu toate ideile de design au o anumita tema, elementele décoratif sunt foarte bine interconectate creand interioare care sunt atat functionale cat si estetice. Aruncati o privire! Cand decizi Amenajarea pentru caméra fetitelor, trebuie sa te asiguri ca VEI alege un design Actual si moderne, care sa AIBA legatura cu personajele DIN desenele animer pe care le urmareste, precum si Culori Care II plac. Este important sa o implici si PE EA in decorarea propriei camere; pana la urma EA va fi CEA care va locui acolo. VEI fi surprins sa afli ca va STI exact ce ISI doreste si ITI va da indicatii précis.

DIN categoria idei amenajari recomand pentru Camera Copilului “rafturile magice” sunt acele reaturi pentru carti Care creaza o imagine spectaculoasa. Copii vor fi foarte incantati sa prezinte amicilor Magia travaille rafturi. Ne place foarte mult sa impartasim cu voi proiecte Frumoase, realizate cu pasiune de profesionisti. De aceea, atunci cand echipa de la pure mess Design condusa de arhitectul Sergiu Califar ne-au vorbi… ‹ ‹ spatii de depozitare inteligente pentru bucatariile MICI si nu numai Arhitecta Adina Buzea a primit ca tema decorarea unei camere pornind de la pasianunui baietel de 7 Ani pentru filmul Star Wars.