Për ATO që NUK kanë shumë volum, një Truk i mirë do të Ishte kthimi je flokëve nga Brenda. Kjo do t`i bëjë të duken me më shumë volum. Për t`u dukur thjeshtë dhe bukur, në këtë Video gjeni IDE si TI bëni ATO, transmeton Indeksonline. Merrni një Sasi shkume në masën e një Topi tenisi dhe aplikojeni në flokë Pak të Lagour ose të thatë nga rrënjët Tek majat. Mund të përdorësh këtë formë të kaçurrelit, që quhet ndryshe dhe Rica, një kaçurrel i shpeshtë dhe shumë i ngushtë, që funksionon shumë mirë me flokun e Lyer, Duke krijuar kështu një pamje unike. Kaçurrela, kaçurrela dhe Vetëm kaçurrela. Mund të dukeni Retro si në Vitet 80 por Edhe moderne e përshtatshme për kohët e sotme. Pasi të Lani flokët, krihini ATO të lagura dhe lyejini me xhel ose KREM për stilim flokësh Duke i masazhuar me dorë. 6. Sekreti për një prerje si Kjo? Të përdorni krëhërin e Duhur dhe të MOS nxitoheni gjatë krehjes. Këto janě DISA frizura që Mund TI bëni Edhe Vet Fare lehtë, PA pasur nevojë të paguani ndokë.

/Indeksonline/një tjetër tendencë e këtij viti janě flokët me përzierje ngjyrash të frutave. Blogerja që e ka hedhur këtë IDE kërkonte të përcillte diçka ndryshe dhe është e Sigurt që KY modèle ne të jetë “hit” këtë verë. Fonds më në! Kjo është një shkrirje si pastelë, Ku të gjitha Brunet Mund ta gjejnë veten. Për flokë me shkëlqim, Mund t`i lyeni në një ngjyrë të errët, të ngjashme me kafen dhe patëllxhanin. Të ndara dhe delikate. Ndoshta NUK ka PSE të Kesh cullufe kaçurrelash përpara fytyrës, Mund TI lësh të qëndrojnë në mënyrë natyrale Krah faqeve. JO të drejta dhe JO shumë kaçurrela, por diçka në mes të të dyjave. Kjo valë e re NUK është shumë Elegante, por NUK është As e çrregullt. – Siç duket, punën e flokëve NUK Mund të IA besosh çfarëdo lloj frizeri, Tek ai i Cili je më Rahat, Tek ai ne vazhdosh. Përkundër asaj që Ju Mund të Mendoni, një prerje TASI Mund të përshtatet me çdo lloj floku dhe formë fytyre. Të mbledhura dhe uniformë. Ndërsa Mund TI shtoni Edhe një shall, dhe Mund TI stiloni kaçurrelat nëse vërtet të pëlqen një pamje Tabel dhe kohezive.

Por një metodë e thjeshtë na tregohet në këtë Video. Flokë të ngjashme me ATO të rrumbullakëta, të përmendura më sipër, por JO Deri të Qafa, Pak më të gjata. Në célébrer që flokët tuaj janě tërësisht të thatë, merrni tuf flokësh nga 5cm te gjera dhe aplikoni llak ne to. Ose vendosni shumë, shumë Pak sepse flokët tepër të Buta e të rrëshqitshme NUK qëndrojnë kaçurrela. Flokët e çrregullt janě një Trend për stinën pranverë-verë. Onde, kaçurrela, rricat janě DISA forma që Ju duhet t`i bëni në këtë stinë për të qenë më`in`. Nëse i keni flokët kaçurrela atëherë e kuptoni për çka është Fjala. Në vazhdim gjeni gjashtë Problemet që femrat me flokë dredha i kanë: KY lloj modeli do t`i bëjë flokët të shkqlejnë po AQ sa highlighteri juaj. Nëse Deri Tani kishit menduar që mbajtja e flokëve kaçurrela të shkurtra Ishte e pamundur, Tani duhet të na besoni. Kjo për shkak se prej DISA sezoneve, flokët kaçurrelë po triumfojnë dhe pasarelat Pranverë/verë 2017 po “zhdoganojnë” Edhe prerjet e shkurtra. Ja 10 IDE të vjedhura nga pasarelat e pranverë/verës 2017. Pasi t`i keni bërë flokët me mashë APO pajisje tjetër, është e rëndësishme që t`i kapni ATO me karfica.

Nëse i lëshoni menjëherë në célébrer që ATO janě Ende të nxehta, atëherë do të bien shumë shpejt.